Dreamlands - Az álmok földjén Fantasztikus kalandok öt különböző világban! |
|
| Coruscant - A főváros | |
|
+9Synestra Idrall Jarod Llane Reiko Xalrich Kyle Samlon Jason Quinn Kael-Den Segoren Mogra Brin 'shak Rha Bon Aborsa Mesélő 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mesélő
Hozzászólások száma : 87 Join date : 2012. Apr. 22.
| Tárgy: Coruscant - A főváros Hétf. Ápr. 23, 2012 8:01 pm | |
| First topic message reminder :Alap felépítés, adatok: A bolygó szinte teljes felületén épületek találhatók. Kivételnek számít a néhány mesterséges tó és a sarkvidéki jégsapkák területe. A bolygó az űrből egy csillogó gömbnek látszik, amit az épületekről visszaverődő napfény okoz. Az egyetlen hely, ahol az eredeti talajt vagy a sziklákat napfény érheti, az a Monument Plaza a Manarai-hegység tetején. A Földhöz képest tömege 2,74-szoros, átmérője 1,39-szoros (felszíne 1,93-szoros), a felszíni gravitáció 1,42-szoros. Mindezek az értékek az ember számára is lakhatóvá teszik, bár az újonnan érkezettek számára eleinte kényelmetlen lehet a nagyobb súly. Az épületeken belül mesterséges gravitációt alkalmazó súlycsökkentő szerkezeteket használhatnak. Az építészetet az igen magasra nyúló épületek jellemzik. Minél gazdagabb valaki, annál magasabb szintet engedhet meg magának, mivel ezek a drágább helyek. Léteznek lebegő paloták is, amikben tavak és kertek is találhatók, itt a leggazdagabbak laknak. A legmagasabb épületek elérik a 6000 méteres magasságot. Sok épületben önellátó biogazdálkodás folyik, ami az épületben lakókat ellátja élelmiszerrel. A Coruscantnak négy holdja van, de természetesen ezek ritkán látszanak egyszerre. Általában kettő tűnik fel az éjszakai égbolton, nagyon ritkán három, a négy hold együttállását viszont különös események előjeleként magyarázzák általában.
Közlekedés: Coruscant egén a légijárművek kötelezően a bolygó autonavigációs rendszere alá tartoznak. Ez alól egy kivétel van, a légitaxi, ami gyakorlatilag az egyetlen használható közlekedési eszköz. A légitaxi hossza átlagosan 8 méter, fajtól függően legfeljebb 5 utast tud szállítani. Élő sofőrje van, emellett automatikus pilótarendszere az ütközések elkerüléséről gondoskodik. A légitaxik bármely útvonalat használhatnak, ami céljuk eléréséhez szükségesnek látszik. Az ütközések elég ritkák, de az utazás váratlan izgalmakkal jár. Ezért az utasok többsége inkább elsötétített ablakkal utazik.
A Jedi templom: A Jedi Templom mindig is központi, fontos szerepet játszik a bolygó lakóinak életében, nem csak a jediket tekintve, hiszen mindenki más számára is fontos jelentőséggel bír. A Jedi Rend negyedei és a kiképzőcsarnokok tartoztak hozzá. A Templom középen emelkedő tornya mellett szimmetrikusan négy kisebb torony helyezkedik el, ezek közül az egyikben van a Jedi Tanács tanácskozóterme, melyből pompás kilátás nyílik. Nem csak az épületegyüttes emelkedik magasan a környezete fölé, hanem építészeti stílusában is nagyban eltér a bolygó egyéb épületeitől.
Játszható helyszínek: //Kérjük, hogy mindig a hozzászólás elejére írd oda, hogy jelenleg hol vagy egy-egy perjel közé.// -Jedi templom (Akár helyszíneket is megnevezhetsz.) -Monument Plaza További lehetőségek hamarosan, de ötleteket is nyugodtan adhattok, és bevesszük a listára.
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Yleina Nestia
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2012. Apr. 23. Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 6:04 am | |
| [Jedi templom, meditációs kamrák]
*Csendesen figyel és hallgatja végig a lány válaszát, időnként aprót bólint. Egyáltalán nem merült fel benne, hogy megkérdőjelezze a lovaggá avanzsálódását, a tettei alapján teljes mértékben alkalmasnak gondolja ő is. Sőt lehetséges, hogy másképpen nehezen ment volna át a vizsgákon, hiszen ritkán nyúl a kardhoz, még ha jól is forgatja, ez a harcok alatt is kitűnt. Inkább mentette az embereket, mint hogy ő maga is csatába bocsátkozzon. Számára talán túlzottan is passzív, védekező felfogást képvisel, de senkit sem róhatunk meg a vélekedései miatt.* -Igen, és ez így helyes, csupán úgy gondoltam, talán elmondott valamit még az előtt, hogy egyé vált az Erővel. *Bólint egyet, de sajnos feltételezése téves, pedig hasznos információkat tudhatott volna meg. De úgy tűnik Shan mester magával vitte azt, amit tudott. Tovább figyel az elbeszélésre. Igen, a tanács előtt is ezeket vázolta fel, miért is gondolta, hogy van más is még, amit netán elfelejtett. Tanácstalanul figyel kifelé az ablakon néhány pillanatig. A magas épületek mögött lassan teljes mértékben eltűnik a nap, de a bolygó kivilágítása így is olyan erős, mintha még éppen csak a naplementéhez közelítenének. Nem véletlenül olyan a világűrből a Coruscant, mint egy szikrázó gyémánt. Néhány pillanatra elidőzik gondolataiban, hiszen nem szeret sokáig egy helyben időzni, és lassan két hete itt tartózkodik a kinevezés és a megbeszélések miatt.* -Félek tőle, hogy annak a hajóroncsnak nagyobb lehet az ereje, mint amire gondolni merünk, és ez befolyásolta az őslakosokat is. Csodálom, hogy nem hatott a civil lakosságra, de talán ők nem közelítették meg annyira. *Halk sóhajjal löki ki az egyik kósza világosabb tincset az arcából, miközben gondolatban már szinte nem is itt jár.* -Azt hiszem utána kell még járni ennek, az a roncs veszélyes lehet, ha olyan kézre kerül, amire nem szabadna. *A titkos küldetés minden részletéről még a tanács sem tudott, hiszen Shan mester nem üzentetett meg mindent, nem tudhatják, hogy ki hallgat még odakint.* -Nem tudom, hogy nem zavarna-e meg, ha visszatérnél arra a bolygóra, de ha úgy gondolod szívesen venném, ha velem tartanál, természetesen akkor, ha a tanács is beleegyezik. Van minek utána járni. *Épp azért gondolt a lányra, mivel személyes indoka is lehet rá, hogy többet megtudjon a roncsról, és ki tudja...Shan mester nem került elő, halálát azért sejtik csupán, mert az Erő nem ad hírt jelenlétéről. Ám tudjuk jól, hogy a sötét oldal hatalma sok mindent képes elrejteni a Jedik szeme elől, ha túl erőteljessé válik.*
//És most fagyasztódás.// | |
| | | Ellia Tade
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2012. Apr. 23.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 5:50 am | |
*Ahogy várta, meg is jelenik a nő, Ellia pedig feláll, és meghajol* És üdvözlet neked is mester. *Megvárja míg Nestia is helyet foglal, aztán követi a példáját. A felvezető kérdésen meglepődik, úgy tűnik hogy senki nem kérdőjelezi meg, hogy lovag lehet-e. Gyorsabb továbbhesegeti a gondolatot, és igyekszik alaposan megfontolni a választ, nem siet sehová.* Oh, én nem kérdeztem semmit Shan mestertől, tettem amit kívánt tőlem. Többször is felkereste a tanácsot, én pedig figyelmesen hallgattam, de az összefüggéseket nem értettem, és nem is vártam, hogy elmagyarázzák. Shan mesterrel titkos küldetésen voltunk, ám nem abból az ügyből kifolyólag, ami miatt végülis kirobban a csata. *Felsóhajt, nehéz felidéznie, hiszen lényegében teljesen kimaradt a dologból. A mestere meghalt, ő pedig nem gyászolja, nem siratja, a tanítás szerint örömmel kell megválnunk attól, akit elért a sorsa, hogy boldogan továbbléphessen, főleg egy ilyen nemes tettel. Ha Ellia gyászolná, megkérdőjelezné a hősiességét. Így hát tiszteli, mindamellett, hogy szoros volt a kötelék.* Shan mester a tanács azon megbízását teljesítette, hogy vizsgáljunk meg egy hajóroncsot, ahol különös módon sötét erő honol. A mester úgy vélte, hogy talán jobb, ha én a várostól vezető ösvény barlangjainál maradok. Meditációba kezdtem, hogy segítsem a sikerét, és amikor feleszméltem, már köztársasági civilek csatáztak a helyi őslakosokkal, akik érthetetlen módon fordultak a köztársaság ellen. Ezeket már elmondtam a tanács előtt. Végül a mester anélkül, hogy láttam volna, a tudatomban üzent, hogy mentsem meg akit tudok. Megtettem, vérontás nélkül, szerencsére voltak ott még más jedi-lovagok is, mint te magad, ám sosem fogom megtudni, hogy a mester végül mire jutott. Még azt sem, hogy sikerrel járt-e. *Fejezi be végül, és tudja, hogy pocsék elbeszélő. Lehajtja a fejét, és várja, hogy mi is legyen a következő lépés.* | |
| | | Yleina Nestia
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2012. Apr. 23. Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 5:36 am | |
*Kissé tán sietősnek mondható léptek törik meg a templom viszonylagos csendjét. Az ifjoncok tanításra a mai napra már véget ért, a legtöbben az estére készülődnek, vacsorához ülnek, így hát nem mondható túl nagynak a jövés menés. Még csupán néhány napja kapta meg a megtisztelő feladatot, hogy a jedi tanács tagjává válhasson, még nem igazán sikerült teljesen beleszoknia a helyzetbe. Amikor egy fiatal jedi lovag jön vele szembe, meghajolva mesterként köszönti, amire egy biccentéssel válaszol. Nehéz lesz megszokni...de végülis a többieknek is sikerült, csupán ők idősebbek. Nem régen küldte csak az üzenetet a fiatal lánynak, aki szintén hirtelen változásokon ment keresztül, amikor kiemelkedett eddigi padawaani sorából, de egyértelműen megfelelő döntés volt ez. Nagyon jól látta, hogy annak ellenére látszik Ellián, nem az a kifejezett Őrszem típus, mégis kiváló fegyverforgató, és régen megérett a lovagi címre. Az már más kérdés, hogy sokkal nagyobb kedvvel ül elmélkedve a meditációs kamrákban. Milyen eltérő a jellemük, és mégis ugyanazon csatát élték túl. Egy pillanatra megtorpan, amikor belép az ajtón, beillan a sok halott képe, amit néhány pillanat múlva újra elraktároz elméje egy rejtett zugában. Ellia már itt van, pontos, ez egyáltalán nem lepi meg. Közelebb lép és helyet foglal az egyik félkemény meditációs párnán, kényelmes törökülésben.* -Üdvözöllek Ellia, remélem jól telnek napjaid az események óta. Talán sejted miért akartam beszélni veled, érdekelne, hogy Shan mester mesélt-e neked valamit, amit már nem volt ideje a tanács elé tárni, ami miatt belekeveredtetek a csatába, vagy a furcsa hírekről. *Tudja jól, hogy a fiatal lány mesterével küldetést hajtott végre, de a pontos eredményekkel még nincsen tisztában.* | |
| | | Ellia Tade
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2012. Apr. 23.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 5:25 am | |
*A kamrák közötti nyitott térben az egyik zsámolyon foglal helyet, ott várja a Jedi tanács legfrissebb tagját, Nestia mestert. Furcsa irónia, pár nappal ezelőtt még a mester is lovag volt, mint most ő, aki a sors különös szeszélye folytán már nem padawaan. Még a gondolatra is összerándul a gyomra, annyit tanult, készült és ismételt, és a próbák végül elmaradtak. Pedig mennyire messzinek gondolta őket, Shan mester hiába bátorította, ő most már nincsen többé, elment, így egyedül kell járnia tovább az útját. A küzdelem nem kis mértékben Nestia mester bölcsessége folytán lett olyan kimenetelű, amilyen, ezért joggal érdemli meg, hogy a nagymúltú tanács választott tagja legyen. Ellia most picit felhúzza magát, és kipillant a lenyugvó nap fényében ragyogó űrhajók áradatára, amit az ablaküveg kiváló panorámaként tár a szemei előtt. Fogalma sincsen, hogy miért hivatta őt a mester. Bizonyos, hogy bejelentse, tévedés történt, és mégis marad tanítvány, ahogyan eddig is. Az lenne a legjobb, felesleges sietség ez az egész. Hátrahajtja a köpeny kapucniját, aztán megrebben, érzi, hogy a mester közeledik. A bejárat felé fordul* | |
| | | Michael Monroe Admin
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2012. Apr. 21. Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 5:10 am | |
| //"Cat Morgan, Svesyn Tachros" <- Ez a hol? // | |
| | | Jarod Llane
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2012. Apr. 25. Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 5:06 am | |
| * Már nem is egy, hanem két Jedi, Jarod egyre kellemetlenebbül érezte magát, de gyanús lehetne, ha most mennekülőre fogja a dolgot, bár egyelőre úgy tűnt, senkinek nem ismerős és nem őt keresik, úgyhogy magára erőltetett nyugalommal ücsörgött tovább a szökőkútnál és nézte a távozó Díva hátát, eszébe jutott régi munkája, amikor egy énekesnőt kellett megvédenie, ami sajnos nem sikerült neki, de azóta már sokkal ügyesebb és tapasztaltabb is lett... A két jedi kereszttüzében ült, és nagyon jó színésznek kell lennie ahhoz, hogy ne látszódjon rajta, hogy ő a rossz fiú.. Bár a szíve mélyén jó, az élet kényszerítette rá, hogy rossz útra térjen.. A repülő járgányával szemezett, ha hirtelen kéne menekülnie , akkor az lenne a leggyorsabb megoldás.. Lassan felállt.* - Nos nekem távoznom kellene kedves jedi lovagok! * A beszéd közben nem fordított hátat egy másodpercre sem de hátrafelé a járgányhoz orientálódott, majd amikor elérte a járművet: - Oh és az erő legyen veletek, vagy,hogy szokták ezt mondani. * Mondta, közben beindította a járgányt és robbanómotorszerű hangot hallatott, és elhúzta a csíkot vele.*
A hozzászólást Jarod Llane összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 26, 2012 5:30 am-kor. | |
| | | Michael Monroe Admin
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2012. Apr. 21. Üzenőláda :
| | | | Synestra Idrall
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2012. Apr. 25.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 4:53 am | |
| * Fajtársának testének mintái és annak neve arról árulkodik, hogy kitagadták, hiszen ezért is van ennyire megtördelve neve. Synestra Idrallnak csak azért van ketté törve a neve, mert mikor rabszolgaként eladták akkor a gazdái jobbnak látták. Ezen a vidékeken nem számít annyit a név, mint bolygóján. Érezte, hogy az agyfarkak segítségével folytatott beszélgetés nem olyan vidám. S mivel az emberférfi nem tudott neki segíteni, fajtársa pedig ridegen viszonyult hozzá, ezért tanácstalanul állt. Vissza kellett volna jutnia időben arra a szórakozó helyre ahol táncos, de nem tudta az utat. Közben egy másik férfi is megjelent, már épp kérdezni akart, mikor egy másik szolgát vett észre, aki szintén ahhoz a helyhez tartozott. * -Üdvözletem. * Nézett még az érkezőre, majd ismét a szolga felé pillantott és vissza a társaságra. * -Mindenesetre köszönöm. Viszont látásra. * Kecses léptekkel a kis lény felé sietett, aki jól láthatóan szidalmazta a karcsú Twi'Lek nőt, míg el nem tűntek.* | |
| | | Mogra Brin 'shak Rha
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Apr. 24.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 4:43 am | |
| * Kicsit azért szívéjesebb fogadtatást várt, de amint a köszönés elmúlt és mondott valamit a fiú, megértette hogy nem egy társasági lény. Közben egy fajtársa is megérkezett. Nem lepte el túlságosan nagy öröm, hisz annak idején a saját faja tagadta ki a bolygójáról, mert nem bírta hogy tönkre megy a hely. Őt a saját nyelvükön csapjaival illetve agyfarkaival üdvözölte. Gondolta, már első pillantásra hogy nem jedi, a twilekeknél nagyon ritka a jedi. Az üdvözlés nem lehetett túlságosan vidám, hisz Kosa haragszik a fajára. Aztán végre csak feltűnt egy ismerős alak, az a jedi akivel már sokszor beszélt. * - Szia Aves, örülök hogy ismét találkoztunk. * Köszönt neki őszinte mosollyal, és várta hogy mit lesz a következő lépés a társalgásban. * | |
| | | Bon Aborsa
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2012. Apr. 22.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 4:27 am | |
| *Aves úgy döntött, kinyujtóztatja tagjait, és ellátogat Coruscant főterére, ahol általában sok ember van, meglátja a Twi'Lek lányt egy ismeretlen férfi, és egy kék szintén ismeretlen Twi'Lek társaságában.*-Üdvözöllek Nawara! Remélem nem zavartam meg semmit sem, ha esetleg igen, már itt sem vagyok.*Mondja, de inkább udvariaskodásból, hiszen mindig is lázadóbb típúsú volt, de a Jedi törvényeket soha nem szegte volna meg, neki ez inkább életfelfogás, mintsem törvény volt.*-Sziasztok, az én nevem Aves Calfan, titeket hogy hívnak?*Kérdezi az ismeretleneket, a férfivel valami nem stimmel, legalábbis Aves Jedi érzései ezt súgják, bár nem egyszer csalták már meg, most valahogy úgy érzi, valami nem teljesen stimmel a férfivel.*~Remélem nem bérgyilkos~*Gondolja, majd a többiek válaszára vár.* | |
| | | Jarod Llane
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 4:08 am | |
| * Éppen örült neki, hogy senki nem ismerte fel, és van ideje egy kicsit pihenni, az utolsó munkája után egy borda repedéssel és sok sebhellyel gazdagodott amiket ruhája takar... Önfeledten beleszívott a levegőbe, egy másodpercre elfeledte ügyes bajod dolgait, tartozásait, és, hogy menekülnie kell a világ elől.. Gondolataiból a Jedi nő rángatta ki... Jarod felpattant a helyéről, a nő kardját nézte, számára érdekes módon mégsem támadott, furcsa és szokatlan volt számára, ha az ember csak úgy beszélgetni akar vele, már jó ideje elképzelhetetlennek tartotta, nem voltak barátai, rokonai senkije nincs már, csak a munkájának élt.. Elég rosszul látott közelről, de a homályos arc vonások egyáltalán nem tűntek haragosnak, mint ahogyan ő azt hitte, nyugodtan vissza ült a szökőkútra. * - Szia.. * válaszolt, nyugodtan a nő kérdésére.* - Rajtam már senki nem segíthet. * Mondta dacosan, mégis mosolyogva. Közben elindult feléjük egy csinos twilek hülgy is, aki egyértelműen nem jedi lovag volt, Jarod messziről kiszúrta, hogy nincs lézer kardja és az öltözékéről is azt lehetett megállapítani, hoyg valamelyik gazdagabb rétegbe sorolható fontos személy, énekesnő.. művész.. . * - Üdvözletem. Jake Sandler * A nevét illetően hazudott, de a munkája miatt egész életében álnevet használt, igazi nevét néha már ő is elfelejti. A nő minél közelebb halad feléjük Jarodnak annál jobban homályosodik a kép. - Én nem vagyok ismerős a környéken, de majd a jedi hölgy biztosan útbaigazít. * pillant a mellette ülő nőre.*
A hozzászólást Jarod Llane összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 26, 2012 4:32 am-kor. | |
| | | Synestra Idrall
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2012. Apr. 25.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 4:00 am | |
| * Kék színben pompázó twi'lek hölgy jelenik meg a téren, miközben láthatóan tanácstalanul nézelődik mindenfelé. Ruházata a fajtól kicsit eltérő zártabb öltözet, mivel nemrég érkezett ide alig ismeri a várost. Agyfarkain és teste többi részén is fehér mintázat található ami még egzotikusabb látványt nyújt, léptei könnyedek, oldalán kis erszény. A twi'lek hölgyek messze híres szépsége tükröződik a nőn. Mikor a kút felé pillant és látja, hogy egy fajtársa illetve egy ember ül ott, egyenesen feléjük indul. Nem siet, kellemes tempóban közeledik az ismeretlenek felé. * -Üdvözöllek benneteket, Synestra Idrall vagyok. Eltévedtem, tudnátok segíteni? * Köszönés közben agyfarkai segítségével a saját nyelvén is üdvözölte fajtársát. Hisz leginkább azt szereti használni.*
| |
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 3:42 am | |
| * A mellette ülő férfinak egyenlőre még nem szól semmit, aztán gondolja hátha ő is jedi, vagy annak segítője, ha pedig nem, akkor nem biztos hogy megkérdezi mit ügyködik. * - Szervusz. * Köszönt neki kedves és nőies hangnemben, ahogy mindig beszél. Illetve nem mindig.. de most nem ez a lényeg. Majd ha eljön az ideje ezt is elmeséli. * - Segíthetek esetleg valamiben? * Kérdezősködött, mert gondolta senkinek nem árt a segítség. Mivel még nem ismeri ezt a személyt nem biztos benne hogy kedvesen fogadja, de nem ijed meg az ismerkedéstől. Eléggé furcsa lenne hogy pont attól ijedne meg mikor már rengeteget harcolt, kémkedett, lázadt és sok egyéb bátor dolgot művelt, amire nem biztos hogy annyira de nagyon büszke lehet. * | |
| | | Jarod Llane
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 3:31 am | |
| * Örült, hogy a jedi, nem leplezi le titkos kis ügyeit, tulajdonképpen veszélyes amit ő csinál és rossz helyen is csinálja. Keze piszkos, valami barna ragacs rászáradt, talán olaj.. Elég sok sötét dolog volna a rovásán amit a fiúnak jóvá kéne tenni de úgy tűnik most nem fog törleszteni mert a Jedi egy gyanakvó pillantást sem vetett rá, ami megnyugtatta Jarodot, viszont ő már lemondott saját jó oldaláról, szerinte sokkal egyszerűbb megélni így mint tisztességesen.. Érdekes szemlélet módja van, talán azért mert lelkileg gyenge, hiába mutatja magát kívülről keménynek, a keserű halandó életévei egy cseppet sem mondhatóak kellemesnek, és ő belekerült az élet kemény körforgásába, ahol nehéz talpon maradni, ha az embernek nincsen senkije.* | |
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 3:25 am | |
| * Nem sok ideje ücsörög a kútnál, de nem is bánja. Nem akarja hogy a tétlen percek ilyen gyorsan múljanak, csak úgy a semmibe. Ezért felállt és elkezdett körbe körbe sétálgatni. Aztán ismét csak leült, e az unalom tovább fárasztotta. Egy fehér hajú alakra lett figyelmes hirtelen, na végre egy kis társaság a számára. Érdeklődve pillantgatott mikor az a pénzt számlálta, az arcán látott valami különös vonást, ami ismerős számára. De valahogy nem annyira, pedig az emberismerete és az arcmemóriája is is kiváló. Mindenesetre elfordult és mintha nem is nézett volna oda. * | |
| | | Jarod Llane
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 3:08 am | |
| * Egy piros bőrdzsekis laza fazon érkezik a fővárosba, nem néz semerre, nehogy valaki felismerje, zsebretett kézzel, sietős léptekkel halad, a fejvadász messziről észrevett egy szökőkutat, és leült, hogy megpihenjen, éppen most végzett el egy munkát, Bőrdzsekije zsebéből kidudorodott egy kisebb pénz köteg, körülnézett, hogy látja e valaki és elkezdte számolgatni a pénzt.. Majd hosszas számolgatás után felsóhajtott. ~ Dejó ki tudom fizetni a tartozásomat annak az átkozott zabraknak... ~ gondolata utána nyelt egyet, mert belegondolt milyen következményei is lennének annak, ha tartozását nem adná vissza, már így is ahogy tudta elcsúsztatta. Összehúzta kabátját, majd a szökőkút másik felénél ülő jedire lett figyelmes, messziről már látta, hogy jedi, sajnos közelre viszont homályosan lát, remélte, hogy nem buktatja le őt a kis sötét ügyeivel.* | |
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Csüt. Ápr. 26, 2012 2:55 am | |
| * A tegnapi nap és mai egy jedi számára nem jelent nagyon nagy izgalmat. Bár az igaz hogy a kisfiú erő trükkje teljesen lenyűgözte Kosát, azért a nap többi része mégsem volt annyira mozgalmas. A mai nap, szerencsére már jóval másabb. Volt a jedi templomban különböző edzésnek, persze csak figyelemmel kísérte az ifjú padawanokat. De aztán gondolta lesétál egy kicsit a városba. Elég nagy város, mivel az egész bolygót elteríti, ezért nem könnyű eligazodni. Érdekes lehet ha valaki eltéveszti a házszámot... Na mindegy. Lefelé menet nem nagyon beszélt senkivel, mivel csak a rohanó személyeket látta elsuhanni maga mellett. A főtér a templomhoz elég közel van, és szép vidék is, ezért Kosa azt vette célpontba. Mikor megérkezett, lassú léptekkel odaballagott a szökőkúthoz és leült a szélére. Persze nem összegörnyedve, hanem szépen kihúzta magát.* | |
| | | Kyle Samlon
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2012. Apr. 24.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 8:57 am | |
| *Nawara megdicséri, amitől ismét csak zavarba jön. Odahaza a kiképzésen nem voltak ilyen kedvesek hozzá az emberek. Mindig csak azt kellett csinálni, amit mondtak neki, és egy köszönömöt nem mondtak soha érte. Ő ehhez szokott hozzá, és hasonlókat is vár el az emberektől. Ez a nő viszont ehhez képest különösen kedves hozzá, főleg az ő mértékével mérve, ami nagyon jól esik neki.* -Nagyon szépen köszönöm a kedvességed. Fogalmam nincs, hogy fogom ezt meghálálni. Meg arról se, hogy a mester mit fog hozzá szólni. De mindenképpen élni fogok a lehetőséggel. Azért éjszaka biztosan nem foglak felébreszteni, nem akarok visszaélni a kedvességeddel. *mondja mosolyogva. A nő véleményén elgondolkodik, és igazat ad neki.* -Igen, igazad lehet. Sokat kell még tanulnom. De szeretek tanulni, mindig is szerettem. Remélem, igazad lesz, én szeretnék az lenni... Tényleg, ezt figyeld. *ekkor eszébe jut egy trükk, amit a kiképzésén tanult. Picit koncentrál, és egy közeli követ felemel a földről anélkül, hogy hozzáérne, kb. az öle magasságába, majd visszaengedi, anélkül, hogy szabadon esne.* -Na mit szólsz? Nagyjából eddig jutottunk el odahaza. *ekkor a nő felhívja a figyelmét, hogy hideg van és jó lenne visszamenni.* -Igazad van. Tényleg vissza kellene mennünk... De még nem akarok a mesterhez menni. Másnapig szabadságot adott. Esetleg befogadnál egyetlen éjszakára? Utána úgyis a mesteremnél kell laknom valószínűleg. | |
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 8:29 am | |
| - Látom eszes gyerek vagy te. * Mosolygott a fiúra. * - Kihasználod ami van, ez jó dolog, sokkal jobb mint tétlenül várni a csodát. * Magyarázta röviden, és ismét mosoly került az arcára amikor a fiú megköszönte segítségét. * - Igazán nincs mit, ha bármi gondod bajod van, hozzám fordulhatsz, akár éjszaka is felkelthetsz. Enge soha senki nem zavar. * A fiú elgondolkodtató beszédén arról hogy megvédje az embereket igen csak gondolataiba merült, hisz ő már annyi emberben csalódott, és annyi ember megpróbálta kihasználni hogy aki nem szövetséges, abban nem bízik. * - Ez egy igen hősies gondolat tőled. Igazi jedi hozzáállás. Csak tudod, vannak olyan emberek akik ezt kihasználják, és visszaélnek vele. Ezt viszont nem szabad hagyni, mert egyszerű testőr ként fognak kezelni. Azt pedig senki sem akarja. De abban már most tökéletesen biztos vagyok hogy kiváló jedi lesz belőled. * Mondta biztatóan. Valóban így gondolja, kevés manapság az ilyen hozzáállású padawan. * - Azt hiszem közben indulhatnánk vissza, hűvös van, nehogy megfázz. * S már indult is volna, csak megvárja a fiú válaszát. * | |
| | | Kyle Samlon
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 8:14 am | |
| *Ahogy a park padján üldögél, egyszercsak az a kedves twi'lek hölgy szólítja meg, akivel délután is taálkozott. Az ő közben járásának köszönhetően sikerült hamar mestert találnia, így természetesen nagyon hálás neki.* -Szia. Csak kijöttem levegőzni meg ismerkedni a városlakókkal. Holnap kezdődik a kiképzésem, és addig még ki akarom használni a szabadság utolsó néhány óráját. Utána már a mesteremmel kell lennem. Nagyon kedves embernek tűnik, remélem, tényleg az. Jut eszembe, még meg sem köszöntem neked a segítségedet. Szóval... köszönöm szépen. Remélem, még fogjuk egymást látni, és nem csak a mesterrel lehet lennem. *mikor a hölgy megsimogatja a buksiját, lesüti a szemét, és picit elpirul. Szokatlan gesztus tőle, nem sokan bántak még vele így. Talán egyszer régen, valamikor a szülei. De ők már rég meghaltak...* -Bízom az emberekben. De szerintem nem akarnak bántani az emberek egy magamfajta gyereket... Legalábbis remélem. Én nem ártottam senkinek... Sőt, ha egyszer Jedi leszek, az én feladatom épp az ellenkezője lesz. Meg kell védenem az embereket... *mondja elgondolkodva. Még maga számára is hihetetlen, hogy erre ő egyszer képes lesz.* | |
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 7:57 am | |
| * Ennyi emberrel ritkán beszélt még jedi léte során. Mivel a küldetéseken nem tudott ilyeneket beszélgetni, de ez nagyon jól esett számára. Nem sokkal miután befejezte a társalgást, bement a szobájába és kipakolt. Illetve befejezte a pakolást., mert tegnap már elkezdte. De ezt nem tartja valami hasznos időtöltésnek ezért lement a főtérre egy kicsit sétálgatni. Ahogy a fajánál szokás egy teljesen rövid ruha van rajta. De ez náluk megszokott. A főtérre érve megpillantotta azt a fiút, akivel az imént már találkozott. Így hát odament hozzá. * - Szervusz, hát téged mi szél hozott erre ilyenkor? És ráadásul egyedül? * Kérdezte meg a fiút kedvesen. * - Nehogy valami bajod essen. * mondta neki és megsimogatta a kisfiú buksiját. Nagyon jól bánik a gyerekekkel, hisz jó pár tanítványt nevelt már fel, és tanított ki. * | |
| | | Kyle Samlon
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 7:46 am | |
| [A főváros parkjában] *Kyle végül sikeresen megtalálta a Jedi Templomot, és találkozott is új mesterével. Roppantul örült neki, hogy ilyen flottul ment minden, és már alig várta, hogy tanulhasson tőle. A mester adott neki egy nap pihenő időt, hogy a nagy utazást a Nabooról kipihenhesse. Hálásan megköszönte a mesterének, és biztosította róla, hogy holnaptól kezdve minden erejével őt fogja figyelni és jó tanítvány lesz. A nagy nap előtt viszont úgy gondolta, hogy felfedezi a fővárost, elsőként a szép parkot, ami a Templom közelében van. Szerencséje van, hogy ilyen helyre tették a Templomot, hisz különben könnyűszerrel eltévedne, és a végén bajba keveredne. Így viszont kitűnően tudja élvezni az esti jó időt, és megfigyelni az itt élő embereket és egyéb fajokat. Mint kiderült számára, nem csak a twi'lekek vannak, akiket nem ismer, hanem más különbnél különb alakok is vannak, akik bár külsőre bizarrak, még jók is lehetnek. Hogy nyugodtan tudjon szemlélődni, leül az egyik padra, és egy papírt meg ceruzát vesz elő, és lerajzol mindenkit, aki megtetszik neki.* | |
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 6:44 am | |
| * Egy kicsit elgondolkodott hogy vajon tényleg, honnan is szerezte a kristályt ami kardjában van, aztán végül kinyögte a választ rá. * - Citromsárga kristály van benne. Ritka kard, nem nagyon használnak ilyet, manapság már a zöld és a kék az átlagos. * Mondta eltöprengve. * - Nem, nem vagyok olyan idős, és ez az át állt a sötét oldalra sztori sem igaz. Csak gondoltam megviccellek egy kicst. Bár elnézésedet kérem érte. * Mondta neki mosolyogva. * - Mellesleg, komolyan? Miért? Hány évesnek nézel? * Kérdezte kérdő pillantással. Hisz akár jedi akár nem a külseje azért csak érdekli. * - Először nem tudtam hogy a te padawanod, nem gondoltam hogy máris szerzel egyet. * Jelentette ki. Közben gondolkozott hol is látta utoljára. * - Hogy pontosan hol, azt nem tudom de biztos hogy itt a templomban császkál valahol. * Mondta, majd eszébe jutott hogy még fel kell mennie a jedi tanácsnak átadni egy levelet. * - Elnézést, de nekem mennem kell. Szervusz! Jó keresgélést. * Köszönt el, majd magát kihúzva gyors lépésekkel elindult a lépcsőkön felfelé. * | |
| | | Bon Aborsa
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2012. Apr. 22.
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 6:35 am | |
| *Svesyn megnézi a lány FÉNYkardját, de az elvárt hatás elmarad, Aves nem riad vissza a csontoktól, sokkal durvább dolgokat is látott már, főleg a Sötét oldal kutatása közben.*-Neked milyen színű kristály van benne?*Kérdezi, bár úgy érzi, hogy kicsit gyermeteg lett a kérdés, de ez van.*-Szóval láttad a padawaanom? Remélem még megkereshetem. Most ráérek, ilyen az én fénykardom:*Mutatja a lánynak a fényes, egyszerű fémnyelű kardot, amin látszik, hogy gazdája nem nagyon használta, de amikor használta, akkor pontos és halálos volt.*-Naaa mi történt a mesterdel? Te olyan idős vagy? Hát nem nézném ki belőled, de azt megkérdezhetem, hogy miért?*Kérdezi a lánytól, akit láthatóan elszomorított a régi mesterére emlékezés.* | |
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros Szer. Ápr. 25, 2012 6:27 am | |
| - Nos, ezt úgy értettem hogy igen, tűnt már el mesterem. Sőt nem tűnt el, hanem... * Itt kicsit lehajtotta a fejét, mert szégyellte ezt bevallani jedi társának. * - Hanem át állt a sötét oldalra. * Nyögte ki végül szomorkás arckifejezéssel. De ezt nem szabad, egy jedinek nem szabad szomorkodnia. * - Ami a padawanokat illeti, nekem is volt már, nem is egy. Rengeteg jedit neveltem és tanítottam, olykor egész csoportokat. Nekem ez ahogy az emberek mondanák az " állásom " persze nem munka ként tekintek rá, sokkal inkább hobbi, vagy éppen szórakozás. * Ez egy olyan lénytől mint ő kicsit furcsa lehetett hallani. * - Á igen, találkoztam a padawanoddal. Én kísértem fel, ott kóborolt szegény a városban, nem tudta hova kell menni. * Mosolygott majd gondolta feldob valami témát. Illetve inkább folytatja a lézer kardosat. Elővette és megmutatta. Egy recés felületű fekete kard. A fogója mintha koromsötét csontból lenne. Kicsit ijesztő. * - Ez lenne, nagyon régóta használom. * Mutatott a kardra. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Coruscant - A főváros | |
| |
| | | | Coruscant - A főváros | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|